baterije.com.hr AUTORIZACIJA      Registrirajte se
Autorizacija/registracija NIJE OBAVEZNA za slanje upita i dobivanje ponude. Dovoljno je samo ispuniti UPIT ZA PONUDU.
     
zapamti me na ovom računalu       Zaboravili ste lozinku?
UPUTE ZA NARUDŽBU BATERIJA

Pročitajte ilustrirani tutorial o tome kako odrediti koja zamjenska baterija je namijenjena vašem laptopu.
 
UPUTE ZA NARUDŽBU ADAPTERA

Pročitajte ilustrirani tutorial o tome kako odrediti koji zamjenski adapter je namijenjen vašem laptopu.
 

Inpro - Sustavi za upravljanje dokumentacijom
Upute za narudžbu zamjenskih baterija

Isti modeli prijenosnih računala (notebook, laptop) mogu imati različite (po veličini, radnom naponu, izgledu, kapacitetu) modele baterija. Razlog tome je što su računala projektirana i izrađena u raznim tvornicama, za razna tržišta, u više serija.

Da se točno odredi koja je naša zamjenska baterija odgovarajuća onoj koju Vi trebate i koju trenutno imate u Vašem računalu, potrebni su nam određeni podaci.

Molimo Vas da odvojite nešto vremena i slijedite ove upute. Time ćemo izbjegnuti moguće zabune, a s time dodatne troškove oko zamjena ili povrata baterije.

1)    Ugasite notebook/laptop kako ne bi došlo do gubitaka podataka, okrenite ga i položite na poklopac.

2)    Na poleđini uređaja naći ćete mnoge podatke, poput ovih sa slika 1 i 2, te od svih njih zapišite samo Model laptopa (slika 2). Bitan je samo podatak Model No (ili slična oznaka), a ostale podatke (poput napona i struje) zanemarite.

Upute za narudžbu zamjenskih baterija - slika 1
Slika 1

Upute za narudžbu zamjenskih baterija - slika 2
Slika 2

3)    Ovisno o mehanizmu uređaja pomaknete osigurač (slika 1, pozicija 2 i 3), i izvadite bateriju. Na slici je prikazan samo jedan model baterije i računala, Vaš ne treba odgovarati fizički prikazanom.

4)    Na poleđini baterije nalazi se naljepnica sa koje prepišete Radni napon, Kapacitet i Model baterije (2 primjera prikazana su na slikama 3 i 4).

Upute za narudžbu zamjenskih baterija - slika 3
Slika 3

Upute za narudžbu zamjenskih baterija - slika 3
Slika 4

5)    Na našoj internet stranici baterije.com.hr otvorite Upit pa ispunite polja sa traženim podacima, uključujući i ove koje ste zapisali o računalu i bateriji.

6)    Pritisnite na Pošalji.

7)    Mi ćemo Vaš Upit zaprimiti i obraditi u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imamo bateriju na skladištu, poslati ćemo Vam odmah i Ponudu prema kojoj vršite plaćanje, a ako baterija nije na skladištu, javiti ćemo Vam u kojem roku ju očekujemo.
Baterije za ACER prijenosna računala Baterije za APPLE prijenosna računala Baterije za DELL prijenosna računala Baterije za FUJITSU prijenosna računala Baterije za HP prijenosna računala Baterije za LENOVO prijenosna računala Baterije za TOSHIBA prijenosna računala

Copyright © 2010.-2024. Inpro d.o.o., sva prava pridržana.